Užtenka pažvelgti į juos ir galima pajausti, jog šie kedai kažkada pulsavo krepšiniu. Kalbu apie adidas Originals Centennial 85 Low, su kuriais šiandien ir supažindinsiu. Šį modelį įkvėpė dar prieš 38-erius metus debiutavę adidas Centennial kedai, tuo metu skirti krepšiniui. Įdomu, jog Cantennial buvo gaminami Prancūzijoje. Devintajame dešimtmetyje šie batai buvo gana populiarūs tarp universitetų krepšininkų, o praėjusiais metais adidas nupūtė dulkes nuo savo ikoninio kūrinio ir nusprendė jį priminti sneaker'ių gerbėjams.

Retro stiliaus kedai krepšiniui žaisti jau nebetinkami - jie sugrįžta kaip laisvalaikio stiliaus detalė. adidas Originals Centennial 85 Low pagaminti iš aukščiausios kokybės odos ir zomšos. Keduose išlaikomos originalios dizaino detalės, tokios kaip perforacijos ir apvalūs grioveliai ant kulno. Į 85-uosius nukelia ir vintažinę atmosferą skleidžia kreminio atspalvio padas. 

adidas Originals Centennial 85 Low laisvalaikio kedai - puiki detalė tavo įvaizdžiui. Taip pat, su Centennial 85 Low ne tik stilingai atrodysi, bet ir prisidėsi kuriant ekologinį balansą, nes kedai dalinai pagaminti iš tekstilės atliekų ir likutinių medžiagų.

adidas Originals Centennial 85 Low kedai internetu