Savaitgalis jau čia - jo metu pasimėgauk puikiai filmais apie krepšinį! SIL turi Tau 5 rekomendacijas - kiekvienas krepšinio gerbėjas privalo pamatyti šiuos filmus! 

Garsiausių gamintojų krepšinio kedai! ➡ 

Meistras (Just Wright, 2010)

Filmas pasakoja istoriją apie sportinių traumų terapeutės Leslie Wright ir Naujojo Džersio „Nets“ ekipoje rungtyniaujančio Scott'o McKnight'o santykius. Viskas prasidėjo nuo to, jog didelė krepšinio gerbėja gauna galimybę gydyti sunkią traumą patyrusį krepšininką, tačiau reikalai pakrypsta kita linkme. Filme išvysi ne vieną NBA garsenybę - Dwyane'ą Wade'ą, Dwight'ą Howardą, Rojan'ą Rondo ir kitus.

Uraganų sezonas (Hurricane season, 2009)

Filmas paremtas tikra istorija ir pasakoja apie Al Collins'ą, vidurinės mokyklos krepšinio komandos trenerį, kuris po siautusio "Katrinos" uragano bando atkurti Luizianos komandą ir surenka ją iš penkių skirtingų mokyklų žaidėjų. 

Celtics pasididžiavimas (Celtic pride, 1996)

Bostono „Celtics“ laukia lemiamas NBA finalų mačas prieš Jutos „Jazz“, o du itin pasišventę komandos sirgaliai sumano padėti saviškiams ir pagrobti varžovų lyderį Lewis'ą Scott'ą.

Kita svajonių komanda (The other dream team, 2012) 

Tai filmas, kurį pamatyti turi visi lietuviai! FIlme pasakojama apie tai, kaip krepšinis tapo svarbiu įrankiu kovojant už šalies laisvę ir 1992-ųjų Olimpines žaidynes Barselonoje, kur Lietuvos krepšininkai iškovojo bronzos medalius. 

Atkovotas kamuolys: Earl'o Manigault'o legenda (Rebound: The Legend of Earl "The Goat" Manigault, 1996)

Istorija pasakoja apie vieną garsiausių krepšinio aikštelių, kuri 1950-aisiais buvo įkurta šiauriniame Harlemo rajono krašte. Čia varžėsi geriausi gatvės krepšinio žaidėjai, nemažai daliai jų buvo piešiama ir ateitis NBA lygoje. Vienas iš tokių buvo Earl’as Manigault’as, kuris buvo laikomas vienu iš geriausių žaidusių Rucker’io aikštelėje, tačiau jį sustabdė priklausomybė narkotikams. Vėliau perspektyvus krepšininkas buvo pasodintas į kalėjimą. Po įkūrėjo Rucker’io mirties 1965-aisiais, Earl’as grįžo į Harlemą ir atsisakęs narkotikų stengėsi nuo jų apsaugoti ir parką bei organizavo čia krepšinio turnyrus. Filme vaidino ir legendinis Kevin'as Garnett'as, kuris atliko Wilt'o Chamberlain'o vaidmenį.

Garsiausių gamintojų krepšinio kedai! ➡