Nebijančioms būti dėmesio centre, ryškioms ir pasitikinčioms savimi. Tokioms moterims Puma serviruoja karštą naujieną ir pristato visiškai naują batelių siluetą – Puma Mayze. Jį pasauliui kompanija pristatė išties įspūdingai – su ryškiausia savo žvaigžde, Grammy laimėtoja Dua Lipa ir unikalia fotosesija, kurią atliko garsusis mados fotografas Mario Sorrenti.

Fotosesija vyko scenos užkulisiuose ir kiekvienas Dua Lipai skirtas aprangos akcentas buvo kruopščiai apgalvotas tam, jog derėtų prie naujojo silueto stiliaus ir atspindėtų spalvingą atlikėjos asmenybę. Puma Mayze laisvalaikio kedai sujungia turtingos istorijos įkvėpimą ir moderniam stiliui skirtas detales. Juose matome jau puikiai pažįstamą ir klasika tapusią Puma dizaino stilistiką, kurią tobulai papildo išraiškingų formų padas. „Su Puma Mayze kedais puikiai jaučiuosi tiek scenoje, tiek už jos ribų. Stambus padas prideda universalumo, todėl šie bateliai taps pačių įvairiausių įvaizdžių dalimi“ – naujojo modelio pristatymu džiaugėsi Dua Lipa.

Puma Mayze laisvalaikio kedai – tai specialiai moterims dedikuotos She Moves Us kampanijos dalis. Ja Puma siekia įkvėpti moteris ir merginas energingam gyvenimo stiliui, judėjimui ir kasdienėms pergalėms pačiose įvairiausiose sferose. Garsią ir įkvepiančią žinutę Puma skleis per garsias savo ambasadores, kurios pasakos sėkmės istorijas ir sieks įkvėpti visas moteris peržengti barjerus ir įveikti ne tik asmeninio gyvenimo, bet ir karjeros iššūkius. Kartu su Dua Lipa kampanijos herojėmis taps ir daug kitų garsių moterų - modelis Winnie Harlow, aktorė ir manekenė Cara Delevingne, WNBA žvaigždė Skylar Diggins-Smith, golfo žaidėja Lexi Thompson, futbolininkė Nikita Parris ir šuolininkė į aukštį Yaroslava Mahuchikh.

Puma avalynė, apranga ir aksesuarai vyrams ir moterims internetu ➡️ SHOP

Puma avalynė, apranga ir aksesuarai vyrams ir moterims internetu ➡️ SHOP