Saugus apmokėjimas jums patogiu būdu
Nemokamas pristatymas per 1 d.d.
30d. nemokamo grąžinimo garantija
100proc. Originalios prekės

KEEN Wmns NXIS Speed

77,00 Eur 110,00 Eur
1026119-BLCK
Ši prekė bus išsiųsta šiandien
Prekė yra sandėlyje
  •  
    Nemokamas pristatymas į LT / LV / EE
    Užsakymus pristatome nemokamai per 1 darbo dieną
  •  
    Užsakymus pateiktus iki 14 val., išsiunčiame tą pačią dieną

Informacija

Vyrų, moterų ir vaikų mylimas Keen yra pagrindinis bet kurios aktyvios šeimos batų spintos elementas. 2003-aisiais įkurtas Keen prekės ženklas sėkmės susilaukė labai greitai ir tapo į tarptautine sensacija. Jų kokybiška gamyba ir apgalvotas dizainas daugelį pirkėjų paverčia gerbėjais visam gyvenimui. Keen Footwear istorija prasidėjo nuo išradimo, kurį paskatino būtinybė.

Keen batus sukūrė Martin‘as Keen‘as, kuris dievino sandalus ir buriavimą. Kaip žino kiekvienas, kada nors plaukęs burlaiviu, sandalai atvirais pirštais tam nėra pati geriausia idėja. Keen‘as dirbo batų dizaineriu didelėse įmonėse, tokiose kaip Saucony ir Timberland, todėl nusprendė sukurti hibridinius batus, kuriuos būtų patogu avėti laive ir lauke. Keen batai turi ikona tapusią guminę „nosį“, kuri užtikrina apsaugą kojų pirštams. Nauji Keen batai akimirksniu sulaukė sėkmės. Jie debiutavo batų parodoje 2003-aisiais, o pirmaujantis rinkos leidinys Footwear News juos pavadino „Metų debiutu“. Keen įkūrėjas Martin‘as Keen‘as dažnai išreikšdavo savo filosofiją ir nevengdavo kritikuoti garsius batų prekės ženklus, kurie teikia pirmenybę elegantiškam dizainui ir rinkodarai, o ne patogumui ir funkcionalumui.

Keen batai ne kartą tapo pagrindiniu stiliaus gerbėjų diskusijų objektu. Pagrindinis Keen avalynės privalumas nuo pat pirmųjų dienų buvo jų funkcionalumas ir apgalvotas dizainas. Keen batai neabejotinai yra tobuli veiklai lauke, tokiai kaip buriavimas, žygiai ar pasivaikščiojimai.

Po to, kai Keen batai ir sandalai sulaukė tokios neginčijamos sėkmės, Keen pradėjo plėsti savo gaminių linijas. Be hibridinių sandalų, Keen asortimentą papildė ir avalynė šaltam orui. Taip pat, gamyba iš Alamedos (Kalifornija) buvo perkelta į Portlandą (Oregonas). Naujos linijos tapo tokios pat populiarios, kaip ir originalus Keen sandalas. Prekės ženklas taip pat pristatė laisvalaikio avalynę, kojines ir krepšius. Keen gerbėjai gali rinktis iš pačių įvairiausių stilių avalynės ir atrasti tinkamus batus visoms progoms, nesvarbu, koks oras ar veikla.

Nuo vienos batų koncepcijos iki tarptautinės sėkmės - Keen yra tobulas amerikietiškos svajonės įgyvendinimo pavyzdys. Lauko veiklų entuziastai ir laisvalaikio stiliaus gerbėjai visame pasaulyje pamilo Keen avalynę. Jos gamintojai ir kompanija rūpinasi ne tik komfortu ar stiliumi. Keen misija – daug didesnė. Čia tikima, kad visų mūsų laimei yra būtinas buvimas lauke ir aktyvus gyvenimo būdas, todėl Keen kviečia jungtis visus ir keliauti ieškoti nuotykių bei rūpintis savo sveikata. Laimė mūsų laukia už durų, todėl keliaukime visi – veskimės vaikus, draugus, net naminius gyvūnėlius ir įkvėpkime gryno oro.

Pristatymas Lietuvoje:
Užsakymus, pateiktus iki 14 val., ir pasirinkus DPD, išsiunčiame tą pačią darbo dieną.
Užsakymus pateiktus savaitgalį ir švenčių dienomis išsiunčiame sekančią darbo dieną.
Kurjeriai pristato prekes per 1 darbo dieną.
Prekių atsiėmimas parduotuvėje SIL - Putvinskio g. 50, Kaune, sekančią darbo dieną.

Pristatymo kainos Lietuvoje:
DPD – 3,00 Eur. Nemokamas pristatymas nuo 39,00 Eur;
SIL parduotuvė (Putvinskio g. 50, Kaune) – nemokamas;

Grąžinimas Lietuvoje:
Greitai ir nemokamai grąžink nenaudotas ir nepažeistos originalios pakuotės prekes per 30 dienų. Grąžinimo lipdukas per DPD bus pridėtas prie kiekvieno užsakymo.

Pirkėjas pasirinkęs kitą grąžinimo būdą, grąžinimo išlaidas padengia savo sąskaita.

Pristatymas į kitas šalis:
Prekes siunčiame tarptautiniu UPS kurjeriu. Pristatymas trunka nuo 2 iki 7 dienų, priklausomai nuo pasirinktos šalies.

Pristatymo kainos į kitas šalis:
UPS – 12,00 Eur.

Grąžinimas iš kitų šalių:
Pirkėjas pasirenka grąžinimo būdą, grąžinimo išlaidas padengia savo sąskaita.

Visi svetainėje gaunami duomenys yra šifruojami, o mokėjimai yra priimami per išorines bankines sistemas.

Elektroninė bankininkystė
Swedbank, SEB, Luminor, Šiaulių bankas, Citadele.

Kitos mokėjimo platformos
Paysera, PayPal - leidžia atsiskaityti kreditinėmis ir debeto kortelėmis bei kitais būdais.

Kredito ir debeto kortelės
Už prekes galite atsiskaityti kredito ir debeto VISA, MasterCard, Maestro kortelėmis.

Apmokėjimas kurjeriui
Grynaisiais pinigais arba banko kortele prekių pristatymo/atsiėmimo metu (Priklausomai nuo pasirinktos kurjerių tarnybos).

  • Pristatymas per 1 darbo dieną
  • 30 dienų nemokamas grąžinimas
  • Supakuota dviguboje dėžutėje
  • 100% originalios prekės