Saugus apmokėjimas jums patogiu būdu
Nemokamas pristatymas per 1 d.d.
30d. nemokamo grąžinimo garantija
100proc. Originalios prekės

Fila Disruptor Mesh Low

1010576-50S
  •  
    Nemokamas pristatymas į LT / LV / EE
    Užsakymus pristatome nemokamai per 1 darbo dieną
  •  
    Užsakymus pateiktus iki 14 val., išsiunčiame tą pačią dieną

Pranešti šiai prekei pasirodžius prekyboje:

Informacija

1911 m., šiaurės Italijos pakrantėse esančiame mažame miestelyje Biella, du broliai Fila atsidarė parduotuvę. Tuomet broliai siekė gaminti kuo kokybiškesnę, prabangią tekstilę vietiniams miestelio gyventojams. Jų bruožas buvo išskirtinė audinio tekstūra, kurią įkvėpė tėvynės kraštovaizdis: Alpių griežtumas, kalvų sklandumas ir Viduržemio jūros pakrantės drąsa. Tuomet broliai net neįsivaizdavo kiek daug pasieks jų kompanija.

1923 m. broliai Fila oficialiai paskelbė apie besiplečiantį šeimos tekstilės verslą, kaip aukštos kokybės trikotažo gamybos kompaniją, kuri pasivadino - Maglificio Biellese. Metams bėgant, brolių verslas paplito už Biella miestelio ribų ir tapo gerai atpažįstamu, aukštos kokybės trikotažo gamintoju Italijoje. 1924m. bendrovė susijungė su Fratelli Fila kompanija, o 1972m. bendrovė jau buvo uždirbusi daugiau nei milijardą Italijos lirų ir turėjo virš 250 darbuotojų. Norėdamas dar labiau išplėsti kompaniją, Giansevero Fila 1968m. padarė Enrico Frachey įmonės generaliniu direktoriumi. Frachey pasidalijo Filos vizija, o tai buvo jo kūrybiškumas ir vadovavimo išradingumas, kuris galiausiai pavertė Fila į visuotinį sporto prekės ženklą.

XX a. atsirado nauja asmeninės išraiškos forma – sportas. Ypač tenisas tapo malonės, stiliaus ir stiprios žmogaus dvasios gyvybingumo pavyzdžiu. Kadangi bendrovė ruošėsi debiutuoti sporto pramonėje, Frachey paskyrė du vyrus: dizainerį ir menininką Pier Luigi Rolando, būti atsakingam už mums dabar puikiai atpažįstamus Fila dizainus ir Alessandro Galliano - inžinerijos direktorių.

1972m. pasirodė pirmoji Filos viršutinių drabužių kolekcija, kuri dabar gerai žinoma kaip legendinė, White Line kolekcija. Ši kolekcija buvo pavyzdinga, provokuojanti, netradicinė ir laužė visus tuometinius standartus. Visi kūrė paprastus, baltus teniso drabužius, o Fila dizaineriai savo išradingumu lenkė visus, nepabijodami baltas aprangas papuošti akį traukiančiais logotipais ir piešiniais. White Line kolekcija savo išskirtinumu stebino visą pasaulį, o Fila tapo prekės ženklu, kuris tiko tiek sportininkui, tiek kosmopolitiškam asmeniui kuris visada supranta naujausias ir drąsiausias mados naujoves. Kolekcija pažymėjo ne tik Filos, bet ir visos sportinių rūbų pramonės naują erą. Klasika nebūtinai turi būti konservatyvi,o ilgaamžis dizainas vis dar gali būti šiuolaikinis.

1986 m. italų alpinistas Reinhold Messner pasiekė klastingą Everesto viršūnę be papildomo deguonies, dėvėdamas Filos sukurtą aukštųjų technologijų kalnų įrangą. Tačiau to jam neužteko ir jis pasiryžo pasiekti dar 13 Himalajų viršūnių. Tapdamas vienu geriausiu ir drąsiausiu alpinistu pasaulyje, jis išgarsino Fila ir ikonišką Filos "F-Box" logotipą visame pasaulyje. Fila skriejo šlaitais kartu su slidininku Ingemar Stenmark link jo 86-tosios pasaulio taurės, Fila puošė "British Opens" golfo čempionate dalyvavusį Tom Watson. Fila čiuožė šaltaisiais Italijos kalnais kartu su Alberto Tomba, bei atmušinėjo teniso kamuoliukus kartu su Monica Seles ir Guillermo Vilas. Ir Fila buvo kartu su Svetlana Kuznetsova, kai 2009m. ji laimėjo "French Open" teniso turnyrą.

Fila pasiekė net ir Keniją, šalį, kurioje vaikai, nepaisydami purvinų akmenuotų keliukų, basomis kojomis, su šypsena veiduose, bėga maratonus. Arbatų laukai jiems atstoja bėgimo takelius. Kenijos sportininkai tiesiog įsiveržė į pasaulio sporto elitą, o Fila prisidėjo prie paprastų žmonių talentų ugdymo. Fila net ir dabar, 21 amžiuje vis dar remia talentingus žmones ir suteikia jiems galimybę save išreikšti. Fila tapo stipriu brand'u ir bendradarbiavo su daugybe profesionalių sportininkų iš viso pasaulio, kurių dėka Fila iki šios dienos puikiai plėtoja savo veiklą.

Fila naudoja aukščiausios kokybės audinius, užtikrinančius maksimalų lankstumą ir patogumą. Fila, tai stilius ir kokybė!

Nuo pat istorijos pradžios iki šių dienų Fila prekės ženklas pasakoja apie nesenstantį itališką stilių ir kokybę. Fila batai ir galingi kompanijos pamatai statyti pradėti buvo dar 1911-aisiais, kai mažame šiaurės Italijos miestelyje Biella, netoli Alpių keturi broliai Fila atidarė savo parduotuvę, kuri pirmiausia aprūpino vietinius gyventoju šiltais drabužiais. Broliai tuo savo veiklos apriboti nenorėjo ir svajojo savo gaminiuose sujungti aukštos kokybės medžiagas, klasikinį dizainą ir kiekvienos dienos praktiškumą.

Broliai įkvėpimo toli neieškojo – įdėjų dizainų kūrybai jie sėmėsi iš turtingo, juos supančio, kraštovaizdžio, kuris buvo užpildytas griežtomis Alpių formomis, įspūdingomis kalvomis ir magiška jūros energija. Laikui bėgant žinia apie Fila kompaniją sklido ir už Italijos ribų, kol galiausiai ji įsitvirtino ir tapo viena ryškiausių stiliaus rinkos žaidėjų.

Ypatingai didelę reikšmę Fila istorijoje turėjo tenisas – ilga laiką kompanijos kurti rūbai ir kedai puošė šios sporto šakos atstovus. Kūriniai išsiskyrė savo autentiškumu ir į teniso kortus atnešė iki tol nematytų stiliaus detalių. Šiais laikais Fila tęsia stilingą savo pasaką ir džiugina gatvės stiliaus gerbėjus. Fila batai vyrams, moterims ir vaikams – tai viena ryškiausių modernaus stiliaus detalių.

Nuo pat kompanijos gimimo buvo laikomasi ypatingai aukštų gamybos standartų ir tai nesikeičia iki pat šių dienų, todėl nenuostabu, kad Fila kedai vyrams, moterims ir vaikams kuriami naudojant aukščiausios kokybės audinius. Fila sportbačiai skiriami visiems, kurie vertina komfortą ir kiekvieną dieną kuria ryškią savo stiliaus istoriją!

Pristatymas Lietuvoje:
Užsakymus, pateiktus iki 14 val., ir pasirinkus DPD, išsiunčiame tą pačią darbo dieną.
Užsakymus pateiktus savaitgalį ir švenčių dienomis išsiunčiame sekančią darbo dieną.
Kurjeriai pristato prekes per 1 darbo dieną.
Prekių atsiėmimas parduotuvėje SIL - Putvinskio g. 50, Kaune, sekančią darbo dieną.

Pristatymo kainos Lietuvoje:
DPD – 3,00 Eur. Nemokamas pristatymas nuo 39,00 Eur;
SIL parduotuvė (Putvinskio g. 50, Kaune) – nemokamas;

Grąžinimas Lietuvoje:
Greitai ir nemokamai grąžink nenaudotas ir nepažeistos originalios pakuotės prekes per 30 dienų. Grąžinimo lipdukas per DPD bus pridėtas prie kiekvieno užsakymo.

Pirkėjas pasirinkęs kitą grąžinimo būdą, grąžinimo išlaidas padengia savo sąskaita.

Pristatymas į kitas šalis:
Prekes siunčiame tarptautiniu UPS kurjeriu. Pristatymas trunka nuo 2 iki 7 dienų, priklausomai nuo pasirinktos šalies.

Pristatymo kainos į kitas šalis:
UPS – 12,00 Eur.

Grąžinimas iš kitų šalių:
Pirkėjas pasirenka grąžinimo būdą, grąžinimo išlaidas padengia savo sąskaita.

Visi svetainėje gaunami duomenys yra šifruojami, o mokėjimai yra priimami per išorines bankines sistemas.

Elektroninė bankininkystė
Swedbank, SEB, Luminor, Šiaulių bankas, Citadele.

Kitos mokėjimo platformos
Paysera, PayPal - leidžia atsiskaityti kreditinėmis ir debeto kortelėmis bei kitais būdais.

Kredito ir debeto kortelės
Už prekes galite atsiskaityti kredito ir debeto VISA, MasterCard, Maestro kortelėmis.

Apmokėjimas kurjeriui
Grynaisiais pinigais arba banko kortele prekių pristatymo/atsiėmimo metu (Priklausomai nuo pasirinktos kurjerių tarnybos).

  • Pristatymas per 1 darbo dieną
  • 30 dienų nemokamas grąžinimas
  • Supakuota dviguboje dėžutėje
  • 100% originalios prekės